PROFESSIONELL KOMPETENSUTBILDNING PÅ PLATS UTE HOS DIG.

HETA ARBETEN (BRANDFARLIGA ARBETEN)

JUST NU…
…inga utbildningar i Heta Arbeten

Då vi valt att fokusera på den nya utbildningen Brandfarliga Arbeten istället för Heta Arbeten så har vi just nu ingen utbildning för Heta Arbeten inplanerad. Brandfarliga Arbeten ger samma kunskap och behörighet, dessutom lite billigare.
Läs mer på Brandfarliga Arbeten

Om jag har Heta Arbeten sedan tidigare?

De båda utbildningarna är helt kompatibla så även om du har Heta Arbeten som grundutbildning så kan du gå Brandfarliga Arbeten som repetitionsutbildning.

Heta Arbeten

Just nu genomför vi inga utbildningar i Heta Arbeten utan hänvisar istället till vår utbildning i Brandfarliga Arbeten som ger samma behörigheter och certifikat.
Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för dig som arbetar med maskiner och verktyg som alstrar värme och/eller gnistor.

Gå direkt till Brandfarliga Arbeten

Har du eller dina kompisar utbildning i Heta Arbete tidigare så går båda certifikaten att kombinera när ni arbetar. Oavsett om du använder appen för Brandfarliga Arbeten eller Heta Arbeten så kan du lägga till personer från respektive utbildningsform.

Både Heta Arbeten och Brandfarliga arbeten skall repeteras vart 5:e år, och det spelar ingen roll vilken utav utbildningarna då gått tidigare när du väljer repetitionsutbildning.

Önskar du gå Heta Arbeten så kan du göra det via vår samarbetspartner, kontakta oss för mer information.