PROFESSIONELL KOMPETENSUTBILDNING PÅ PLATS UTE HOS DIG.

BRANDFARLIGA OCH HETA ARBETEN

Nya Brandfarliga Arbeten – samma behörighet som Heta Arbeten.

Nästan 70 000 personer har nu bytt sina certifikat till Brandfarliga Arbeten, fantastiskt vilket mottagande denna nya utbildning fått!
Bokar gör du enkelt direkt på sidan här, eller skicka oss ett mail eller sms på hej@laride.se alt. Mob 0702-994452

Vad är Brandfarliga Arbeten?
Utbildningen Brandfarliga Arbeten är framtagen av bransch- och arbetsgivarorganisationen Byggföretagen.
Brandfarliga Arbeten är en ny och modern variant av den utbildning som många känner igen under namnet Heta Arbeten. Certifikatet gäller i 5år precis som tidigare, och motsvarar förstås på samma sätt försäkringsbolagens villkor för arbete med verktyg som alstrar värme och gnistor.
Vi erbjuder regelbundet utbildningar på olika platser runt Alingsås, både i egen regi och tillsammans med våra samarbetspartners. Välj ett kurstillfälle som passar dig.

*Från och med 2022 genomför vi endast utbildningar i Brandfarliga Arbeten då vi gillar det upplägget lite mer än Heta Arbeten, vi tycker helt enkelt Brandfarliga Arbeten är riktigt bra.

Om man har Heta Arbeten tidigare?
Heta Arbeten och Brandfarliga Arbeten ger samma behörighet och behöver du repetera din tidigare kurs så är det inga problem att välja Brandfarliga Arbeten istället. Har du certifikat i Brandfarliga Arbeten och använder appen för Brandfarliga Arbeten kan du även arbeta tillsammans med andra personer som har certifikat i Heta Arbeten då tillståndslistor för Brandfarliga Arbeten också godkänner certifikat i Heta Arbeten.

Utbildningsinnehåll
– Teori gällande brandkunskap och de 14 säkerhetsreglerna
– Släckningsövning

Grund- och repetitionsutbildning på plats hos oss på
Utbildningstid: 6,5 timmar (Kl 08.00-ca 15.00)
Frukost, lunch och godis ingår förstås

Pris: 2700kr exkl moms
(Vid flera deltagare, kontakta oss för pris)


BOKA DIN KURS