PROFESSIONELL KOMPETENSUTBILDNING PÅ PLATS UTE HOS DIG.

BRANDFARLIGA OCH HETA ARBETEN

Certifikat i Brandfarliga Heta Arbeten
– Kurs i Brandfarliga Arbeten i Alingsås –

  • Tid kl 08.00-15.00
  • Öppna kurser sista fredagen varje månad i Alingsås
  • Släckningsövning ingår alltid via VR
  • Kostnad 2500kr exkl moms (10% rabatt vid flera deltagare)
  • Boka din kurs: Klicka här

Utbildningen ger certifikat i 5 år för att utföra sk Heta Arbeten och Brandfarliga Arbeten.

Målgrupp
Utbildning för dig som använder verktyg på tillfälliga arbetsplatser som kan orsaka brand genom värme eller gnistor.
Vinkelslip, skärbrännare, svets, varmluftspistol, gasolverktyg, tigersåg och mycket mer, certifikatet följer försäkringsbolagens villkor för Brandfarliga Heta Arbeten.

Med släckningsövning via VR
Våra släckningsövningar genomför vi nuförtiden inomhus via VR. Du håller en riktig brandsläckare i handen, men ser elden och ditt släckningsresultat via våra VR-glasögon.
Roligt, smidigt och enkelt!

Nya Brandfarliga Arbeten
– samma behörighet som Heta Arbeten.

Nästan 70 000 personer har nu bytt sina certifikat till Brandfarliga Arbeten, fantastiskt vilket mottagande denna nya utbildning fått! Bokar gör du enkelt direkt på sidan här, eller skicka oss ett mail eller sms på hej@laride.se alt. Mob 0702-994452

Vad är Brandfarliga Arbeten?
Utbildningen Brandfarliga Arbeten är framtagen av bransch- och arbetsgivarorganisationen Byggföretagen tillsammans med föreningen Svenska Brandsäkerhetsföretag SVEBRA.
Brandfarliga Arbeten är en ny och modern variant av den utbildning som många känner igen under namnet Heta Arbeten och godkänd enligt det nya regelverket SBF 2022. Certifikatet gäller i 5år precis som tidigare, och motsvarar förstås på samma sätt försäkringsbolagens villkor för arbete med verktyg som alstrar värme och gnistor.
Vi erbjuder regelbundet utbildningar på olika platser runt Alingsås, både i egen regi och tillsammans med våra samarbetspartners. Välj ett kurstillfälle som passar dig.

Om man har Heta Arbeten tidigare?
Heta Arbeten och Brandfarliga Arbeten ger samma behörighet och behöver du repetera din tidigare kurs så är det inga problem att välja Brandfarliga Arbeten istället. Har du certifikat i Brandfarliga Arbeten och använder appen för Brandfarliga Arbeten kan du även arbeta tillsammans med andra personer som har certifikat i Heta Arbeten då tillståndslistor för Brandfarliga Arbeten också godkänner certifikat i Heta Arbeten, på samma sätt kan du lägga till personer som har utbildning i Brandfarliga Arbeten om du har appen för Heta Arbeten. Att lägga till personer med andra certifikat i appen är enkelt och smidigt vilket vi förstås också går igenom på kursen.

Utbildningsinnehåll
– Teori gällande brandkunskap och de 13 säkerhetsreglerna
– Släckningsövning

På annan plats än Alingsås?
Vi utbildar gärna även på plats hos dig, kontakta oss för ett separat pris.
Utbildningstid ca 6,5 timmar (Kl 08.00-ca 15.00)

Heta Arbeten
Just nu erbjuder vi endast utbildningar i Brandfarliga Arbeten i vår egen regi, önskar du utbildning i Heta Arbeten så erbjuder vi det istället via vår samarbetspartner. Kontakta oss gärna så berättar vi mer på hej@laride.se
Pris Heta Arbeten: 2900kr/pp

BOKA DIN KURS