PROFESSIONELL KOMPETENSUTBILDNING PÅ PLATS UTE HOS DIG.

TRUCKUTBILDNING

Grundutbildning för truck

  • Utbildning 1-4 dagar beroende på förkunskaper och upplägg
  • Teori på distans via E-truck
  • Praktik hos oss eller hos er
  • TYA – även möjlighet att registrera utbildningsbevis hos TYA

Repetitionsutbildning för truck

  • 2 timmar teoretisk genomgång av regler, säkerhet och ansvar
  • Komplettera med praktisk uppkörning vid behov
  • På plats hos er eller hos oss

BOKA DIN KURS

GRUNDUTBILDNING
Lärarledd utbildning på plats hos dig (eller hos oss) alternativt så läser du teorin på distans via E-truck. Kursen avslutas med praktisk övningskörning samt uppkörning.
Utbildningstid: 1-4 dagar
Kostnad: Från 3300kr exkl moms

REPETITIONSUTBILDNING
För en säker arbetsmiljö behöver inbland kunskaper fräschas upp, TLP 10 (Truckläroplanen) rekommenderar också repetition vart tredje till femte år.

En kort och mycket uppskattat utbildning av både truckförare och ansvariga för truckkörning på arbetsplatsen, en enkel genomgång av risker, regler, säkerhet och ansvar vid eventuella olyckor. Utbildningen går också att komplettera med praktiska övningsmoment för truckkörning.
Utbildningstid teori: Ca 2 timmar
Kostnad: Fråga oss om pris.
E-post: hej@laride.se

PS. Glöm inte körtillstånden!
Vad gäller egentligen för dig som arbetsgivare?

Mattias förklarar…

Riktiga truckutbildningar enligt TLP10!

Trucken är det arbetsredskap som orsaker flest arbetsolyckor, årligen skadas nästan 1000 personer av truckar.
Att köra truck kanske många inte tycker är så svårt, men att göra det på ett sätt så vi undviker onödiga risker kan kräva lite handledning. Därför finns TLP10, den truckläroplanen som parterna tagit fram för att vi skall möta kraven i arbetsmiljölagen för att minska antalet olyckor.

För att hinna gå igenom utbildningsmaterialet enligt TLP10 så får vi räkna med två till tre utbildningsdagar beroende på erfarenhet och färdigheter. Utbildningen innefattande både teori samt praktik, vilken också avslutas med kunskapstest.

Vill du korta ner utbildningstiden finns nu också möjlighet att genomföra truckutbildning via E-truck, en utbildningsplattform där då genomför teorimaterialet på egen hand via din telefon eller dator, för att sedan genomföra övningskörning och uppkörning tillsammans med oss.

Företagsanpassade kurser
Vi genomför mestadels företagsanpassade utbildningar på plats hos dig som kund, det blir då gruppstorleken som avgör kostnaden för truckutbildningen, kontakta oss gärna för prisförslag på hej@laride.se.

Privatpersoner
Ibland genomför vi sk öppna kurser dit företag kan anmäla enstaka personer eller privatpersoner kan anmäla sig. Vi lägger upp datum på vår hemsida när sådana kurser är inplanerade i Alingsåsområdet.
I Töreboda genomför vi regelbundet öppna utbildningar för motviktstruck, uppkörningstillfällen nästan varje måndag. En möjlighet för dig som har bråttom med ditt truckkort, teoriutbildningen genomför du då på distans via E-truck och uppkörningen tillsammans med oss.

Kostnad
Från 3300kr/pp (exkl moms)
Länk öppna utbildningar: Utbildning i Töreboda varje måndag

Kursbilder