PROFESSIONELL KOMPETENSUTBILDNING PÅ PLATS UTE HOS DIG.

TRUCKUTBILDNING

Grundutbildning för truck

  • TYA möjlighet att registrerar utbildningsbevis hos TYA
  • Utbildning 2-4 dagar beroende på förkunskaper och upplägg
  • Teori på distans via E-truck

Repetitionsutbildning för truck

  • 2 timmar teoretisk genomgång av regler, säkerhet och ansvar
  • Komplettera med praktisk uppkörning vid behov
  • På plats hos dig

BOKA DIN KURS

GRUNDUTBILDNING
Lärarledd utbildning på plats hos dig alternativt så läser du teorin på distans via E-truck.
Kursen avslutas med praktisk övningskörning samt uppkörning.
Utbildningstid: 2-4 dagar

REPETITIONSUTBILDNING
För en säker arbetsmiljö behöver inbland kunskaper fräschas upp, TLP 10 rekommenderar också repetition vet tredje till femte år.

En kort och mycket uppskattat utbildning av både truckförare och ansvariga för truckkörning på arbetsplatsen, en enkel genomgång av risker, regler, säkerhet och ansvar vid eventuella olyckor. Utbildningen går också att komplettera med praktiska övningsmoment för truckkörning.
Utbildningstid teori: 2 timmar

PS. Glöm inte körtillstånden!
Vad gäller egentligen för dig som arbetsgivare?

Riktiga truckutbildningar enligt TLP10!

Trucken är det arbetsredskap som orsaker flest arbetsolyckor enligt statistiken, årligen skadas nästan 1000 personer av truckar.
Att köra truck kanske många inte tycker är så svårt, men att göra det på ett sätt så vi undviker onödiga risker kan kräva lite handledning. Därför finns TLP10, den truckläroplanen som parterna tagit fram för att vi skall möta kraven i arbetsmiljölagen för att minska antalet olyckor.

För att hinna gå igenom utbildningsmaterialet enligt TLP10 så får vi räkna med två till tre utbildningsdagar beroende på erfarenhet och färdigheter. Utbildningen innefattande både teori samt praktik, vilken också avslutas med kunskapstest.

Vill du korta ner utbildningstiden finns nu också möjlighet att genomföra truckutbildning via E-truck, en utbildningsplattform där då genomför teorimaterialet på egen hand via din telefon eller dator, för att sedan genomföra övningskörning och uppkörning tillsammans med oss.

Kostnad
I dagsläget genomför vi inga sk öppna truckutbildningar utan endast kundanpassade utbildningar på plats på ditt företag.
Det blir då gruppstorleken som avgör kostnaden för truckutbildningen, kontakta oss gärna för prisförslag på hej@laride.se

Kursbilder