Truckutbildning enligt TLP10. Enligt Arbetsmiljöverket skall den som arbetar med truckar ha en sådan. Det är denna kurs som Arbetsmiljöverket rekommenderar.

PROFESSIONELL KOMPETENSUTBILDNING PÅ PLATS UTE HOS DIG.

VI UTBILDAR PÅ PLATS HOS DIG!

Riktiga truckutbildningar enligt TLP10!

Trucken är det arbetsredskap som orsaker flest arbetsolyckor enligt statistiken, årligen skadas 1000 personer och tyvärr sker även dödsfall.
Att köra truck kanske många inte tycker är så svårt, men att göra det på ett sätt så vi undviker onödiga risker kan kräva lite handledning. Därför finns TLP10, den truckläroplanen som parterna tagit fram för att vi skall möta kraven i arbetsmiljölagen för att minska antalet olyckor.

För att hinna gå igenom utbildningsmaterialet enligt TLP10 så får vi räkna med två till tre utbildningsdagar beroende på erfarenhet och färdigheter. Utbildningen innefattande både teori samt praktik, vilken också avslutas med kunskapstest.

Vill du korta ner utbildningstiden finns nu också möjlighet att genomföra truckutbildning via E-truck, en utbildningsplattform där då genomför teorimaterialet på egen hand via din telefon eller dator, för att sedan genomföra övningskörning och uppkörning tillsammans med oss.

Läs mer om våra två olika upplägg för truckutbildning via eTruck här nedan.

BOKA DIN UTBILDNING