Alla utbildningar inom arbetsmiljö anpassas till den lokala arbetsplatsens behov. Så ta kontakt med oss så anpassar vi oss efter din behov inom arbetsmiljö.

PROFESSIONELL KOMPETENSUTBILDNING PÅ PLATS UTE HOS DIG.

FALLSKYDDSUTBILDNING

Fallskyddsutbildning

  • Utbildningstid 5-7 timmar
  • Teorikurs inkl kunskapstest
  • Praktiska räddningssövningar

.

Från 2400kr exkl moms

En heldags utbildning som brukar innehålla mycket skratt.
Vilka regler gäller, hur vi skyddar oss och vilken utrustning kan vara lämplig för din verksamhet? Förutom teoretisk kunskap så ingår det även praktiska räddningsövningar där vi får prova att hänga i räddningsselar, fira oss ner men också rädda en kompis i nöd.

BOKA DIN KURS

Fallskyddsutbildning

För arbete som sker på höjd över 2 meter, där risk för fall finns, måste fall förhindras. Det kan man göra både via fasta skydd alternativt med hjälp av personlig fallskyddsutrustning.
Arbetsgivaren har förstås det yttersta ansvaret för säkerheten på arbetsplatsen, men det är tillsammans som vi skapar säkra arbetsplatser.  Att känna till vilka regler som gäller, vilka skydd som finns och hur de skall användas är grundläggande kunskapar som alla behöver.

Upplägg
Förmiddag: Teori
Eftermiddag: Praktiska övningar

Utbildningen kan både utföras på er arbetsplats eller på plats hos oss i Alingsås

ID06 kompetensdatbas
Utbildningsbevis (plastkort) ingår förstås i utbildningsalternativet ovan.
För registrering av utbildningsbevis i ID06 kompetensdatabas tillkommer registreringsavgift om 200kr/pp.

Kursbok
Att köpa en kursbok är inget krav för att genomföra utbildningen, men önskar du beställa en kursbok för att lättare kunna ta till dig utbildningsinnehållet så kan du göra det för 350kr + fraktkostnad. Beställ kursboken genom att maila oss på hej@laride.se

Endast teori?
Önskar du endast genomföra den teoretiska delen utav utbildning så är det förstås också möjligt. Kontakta oss och beskriv dina önskemål så offererar vi gärna ett pris för er verksamhet. hej@laride.se

Broschyr

Säkrare snöskottning

Broschyr

Skydda dig mot fallrisker

Webbshop

Efter genomförd utbildning erhåller du 25% rabatt