Alla utbildningar inom arbetsmiljö anpassas till den lokala arbetsplatsens behov. Så ta kontakt med oss så anpassar vi oss efter din behov inom arbetsmiljö.

PROFESSIONELL KOMPETENSUTBILDNING PÅ PLATS UTE HOS DIG.

VI UTBILDAR PÅ PLATS HOS DIG, HOS OSS, ELLER PÅ DISTANS!

NYHET! Fallskyddsutbildning på distans

Så här går det till
Vi är väldigt stolta över vår alldeles egna, och unika, distansutbildning för fallskydd. Klicka på presentationsfilmen nedan och se hur enkelt det är att följa vår distansutbildning.

Nu lanserar vi vår distansutbildning för fallskydd.
Vår distansutbildning ger dig de grundläggande teoretiska kunskaperna kring fallskydd och utöver det kan du förstås också komplettera utbildningen genom att köpa till praktiska evakueringsövningar hos oss i Alingsås (eller på plats hos dig)

Vid allt arbete över 2 meters höjd, där risk för fall finns, krävs fallskydd och att användaren har kunskap om hur den fungerar. Våra utbildningar ger dig tillräcklig kunskapsnivå för sk ”utbildningsbevis fallskydd” och kan väljas både som grundkurs (endast teori) alternativt grundkurs + praktisk räddningsövning (rekommenderas)

Distansutbildning grundkurs teori
Utbildningstid: ca 2-4 timmar
Kostnad: 950kr exkl moms
Utbildningsbevis: Grundutbildning Fallskydd

Evakueringsövning/Räddning i Alingsås
Utbildningstid: Ca 3-4 timmar
Kostnad: 1500kr exkl moms (Distansutbildning teori tillkommer)
Utbildningsbevis: Fallskydd inkl evakuering

Lärarledd Grundkurs + Räddningsövning (på plats hos dig)
Utbildningstid: Ca 6-8 timmar
Kostnad: Offereras vid förfrågan
Utbildningsbevis: Fallskydd inkl evakuering

ID06
Utbildningsbevis (plastkort) ingår förstås i båda utbildningsalternativen ovan, men önskar du få din utbildning registrerad i ID06 så behöver både teori samt praktisk evakueringsövning genomföras. För ID06 tillkommer registreringsavgift om 200kr/pp.

Från 950kr exkl moms

Evakueringsövning
Prova på olika typer att räddningsutrustningar under vårt övningstillfälle som finns som komplement till vår grundutbildning

Kursbok
Att köpa en kursbok är inget krav för att genomföra utbildningen, men önskar du beställa en kursbok för att lättare kunna ta till dig utbildningsinnehållet så kan du göra det för 285kr + fraktkostnad. Beställ kursboken genom att maila oss på hej@laride.se