Distansutbildningar
Att genomföra utbildningar i tider då vi skall undvika folksamlingar för att undvika smittspridning får oss att tänka i nya banor.
Vi har ställt om och idag och genomför vi nästan alla våra utbildningar på distans, eller rättare sagt de teoretiska delarna genomför vi på distans. För de utbildningar där praktiska moment ingår så delar vi upp dem i olika tillfällen, där den teoretiska delen görs för sig, och det praktiska delen vid ett annat tillfälle.
De praktiska delarna kan vi förstås inte genomföra på distans, men i mindre grupper och oftast utomhus.

Hur går det till med distansutbildning?
För din del är det väldigt enkelt.
Innan kursstart får du en länk via mail, där du klickar för att logga in i vår utbildningsmiljö.
Det du behöver är en dator med mikrofon och högtalare, men de flesta använder olika former av hörlurar kopplade till sin dator. (du kan alltid fråga oss om din utrustning, och vi har också möjlighet att prova att det fungerar innan kursstart)
Vi använder oss av ett system som heter Zoom, vilket gör att vi både kan se varandra, vi kan prata med varandra, och vi kan interagera genom att skriva till varandra och mycket mer.

Orkar man sitta vid en dator hela dagen?
Att sitta vid en dator och genomföra kurs är inte det samma som att mötas i verkligheten.
Men det finns förstås fördelar som att man inte behöver åka iväg någonstans utan kan vara på hemmaplan, men förstås också att vi undviker smittspridning.
Vi är väldigt noga med att anpassa våra kurser så att det fungerar för dig, och vi startar med att ge lite olika tips för att du skall känna dig bekväm, och vi tar förstås så många pauser vi behöver. Och behöver vi ännu fler pauser så säger du bara till, det fixar vi bokstavligt talat med ett knapptryck!

Välkommen på våra distansutbildningar!