Det är 1:a April det händer!
Idag har vi den stora äran att få sätta oss en stund med Mattias som berättar mer om den förändring som företagets gör om hur man skall möta sina kunder på ett nytt sätt.

Varför gör ni denna förändring?
Vår styrka har alltid varit att möta våra kursdeltagare på ett avslappnat sätt och skapa ett kursklimat där man kan känna sig bekväm även om man inte är riktigt van att sätta still.

Hur menar du då?
Humor och mycket skratt är sedan tidigare vår styrka, men vår nya profil innebär också att vi skapar en helt ny ”hemkänsla” för våra grupper.

Men det är väl inga av din kursdeltagare som ser ut så här?
Nej, det är det förstås inte. Men många av våra kursdeltagare är uppväxta på 70-talet, och även många yngre har trots allt en relation till 70-talet då det var en väldigt märklig tid i Sverige. De flesta vet om att det var en tid med mycket knasiga tankar och udda folkrörelser. Att vi nu kan skapa en 70-tals klimat på våra kurser tror vi kommer ge ett skönt och avslappnat utbildningsklimat.

Menar ni att ni skall ha Flower-Power feelings på era kurser?
Nej, absolut inte! Vi är emot alla former av droger och knasiga idéer.
Vi finns ju till för att snarare skapa kloka tankar och idéer men då kan det vara bra att ibland se och lära utav andras misstag.

När startar ni de första kurserna med detta koncept?
Vi börjar nu direkt med alla kurser som vi genomför idag den 1:a April, sedan utvärderar vi så får vi se hur det blir framöver.

Tycker du Jesper Karlsson skulle fått mer speltid i matchen mot Azerbajdzjan?
-Va i…  . Menar du att när vi står här nu och lanserar vår nya företagsprofil så skall jag svara på frågor om Jesper Karlsson speltid?

Ja, men tycker du inte att han skulle fått mer speltid?
Nä, nu blir jag faktiskt irriterad!

Men tycker du inte att en kille med det tillslaget skulle spelat mer?

-Du, jag representerar ett utbildningsföretag med väldigt gott rykte. Det här finner jag mig inte. Tack och hej!

______________________
Där avslutar vi nu intervjun då Mattias har lämnat den mixade zonen, men vi önskar honom förstås lycka till framöver. Det här kommer jag inte glömma.